divendres, 10 de setembre del 2010

Comunicat sobre l'acció contra la seu del PSOE a Reus

Davant l'acció amb pintura que uns desconeguts van fer la matinada del 8 al 9 de setembre a la seu del PSOE a Reus de la plaça del Castell, des de l'Assemblea de Joves de Reus - CAJEI volem donar el màxim suport a aquest grup de joves que van decidir, mitjançant l'autoorganització, desmostrar el seu rebuig a la recentment aprovada reforma laboral i als màxims responsables d'aquesta, és a dir, el Partit Socialista Obrer Espanyol.

Entenem que qui sembra la misèria recull la ràbia i que, si el PSOE segueix trepitjant i maltractant els drets laborals i socials de la classe treballadora, és normal que aquesta mateixa classe treballadora es rebel·li contra ells.

A més, animem a tota la juventut reusenca a demostrar, amb els mitjans que tinguin a l'abast, el seu rebuig a la reforma laborals i als culpables d'aquesta la situació que vivim. També animem al jovent de Reus a participar als actes cap a la vaga general del proper 29 de setembre.

Prou retallades socials, laborals i nacionals!
Repartim el treball. Repartim la riquesa.

Visca la terra!

Assemblea de Joves de Reus - CAJEI

2 comentaris:

Anònim ha dit...

PSC no es PSOE. Primer parleu amb propietat i despres comdemneu sense vandalisme.
Perque el vandalisme es un delicte!

emprenyat ha dit...

PSC no és PSOE? A veure torna-m'ho a explicar... tu creus realment que el PSC és autònom? Mmmmm, tema estatut potser? Allò que insistiu que sou federalistes... Si voleu ser PSC desvinculeu-vos del PSOE i llavors podreu parlar amb propietat.
Llançar pintura és vandalisme? Clar, clar, en canvi impulsar la llei de partits o la llei antiterrorista que permet incomunicar algú pressumptament culpable durant 5 dies no és vandalisme... exacte més aviat és terrorisme
Aplicar una reforma laboral que llença pel terra els drets des treballadors no és vandalisme, és terrorisme,
ves a explicar "cuentus xinus" a algú altre, estem farts de valtrus