dimarts, 19 de gener del 2010

L'Assemblea de Joves de Reus comença una nova etapa

Aquest maig farà cinc anys que l'Assemblea de Joves de Reus començava a caminar. En aquest període no hem parat de créixer: hem consolidat una base de militants, hem interioritzat les dinàmiques de funcionament, hem endegat campanyes, hem convocat actes i concentracions i ens hem integrat en projectes d'envergadura. Tot, en la línia de l'autogestió, l’assemblearisme i l’autonomisme com a base de la lluita a nivell local, sense ignorar les realitats globals que ens afecten com a individus, classe, poble i gènere. Arribats en aquest punt, hem apostat per fer un salt endavant. Per això creiem que per no fer decaure el creixement com a col·lectiu, albirar nous horitzons i fer visible la nostra veu i inquietuds a arreu dels Països Catalans serem part, a partir d'ara, de la Coordinadora d'Assemblea de Joves de l'Esquerra Independentista (CAJEI), una coordinadora que aglutina i uneix esforços de les diferents assemblees de joves presents a arreu del territori -unes 40-. La decisió s'ha pres amb consens i s'ha erigit com la millor opció per seguir el procés de maduració del col·lectiu i ser partíceps de les lluites que traspassen les fronteres de Reus, una opció que no desviarà la nostra atenció cap a les problemàtiques locals i de proximitat en cap sentit.

Independència i socialisme!

Assemblea de Joves Reus

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé per la feina feta a Reus! Endavant amb aquesta nova etapa. Per cert, un procés de confluència a Reus, per quan??????

Anònim ha dit...

Felicitats a l'AJR per aquesta nova etapa, espero que sapigueu estar al nivell que una organització nacional comporta, el temps ho dirà.

Pel que fa a un procés de confluència a Reus a nivell juvenil... això sols el temps ho dirà, en tot cas, el que es visualitza des de fora de les organitzacions és que serà complicat imitar el procés dut a terme entre l'AJ de Manresa i Maulets Manresa amb la creació del JEIM com a organització unitària ja que la realitat reusenca dista molt de la realitat de la qual es partia a Manresa quan es va iniciar aquell projecte.

El més probable és que la cosa segueixi com fins ara fins que Maulets i CAJEI s'uneixin en una sola organització i llavors es vegin obligats a unir-se, quan arribi el moment, però, el més problable és que a nivell reusenc, enlloc d'unir-se com a iguals, guanyarà aquell que demostri una vàlua més gran en el seu treball diari.

Anònim ha dit...

Deixe'm discrepar. Jo tampoc estic ni a Maulets ni a AJR, però els 2 col·lectius han treballat junts en moltes coses. No entenc perquè encara no estan units...

Anònim ha dit...

Jo tampoc entenc perquè encara no s'han unit. No milito en cap de les dues organitzacions però em sembla que tenen els mateixos objectius i mètodes de treball, així doncs si s'unissin tindrien més força, tot i que ja treballen molt conjuntament.
Enhorabona i a seguir amb la lluita!