divendres, 24 de juliol del 2009

Arxivades les multes per enganxar cartelleres populars


El passat dimecres 22 de juliol, vam rebre una notificació de la Guàrdia Urbana de Reus en el qual ens informava de que els expedients oberts a diversos militants de l'AJR per enganxar cartelleres populars, quedaven finalment arxivats.

El que en principi sembla una bona notícia, no fa res més que mostrar la incompetència, tant de la Guàrdia Urbana com de l'Ajuntament de Reus, ja que els expedients han estat estat arxivats perquè havien caducat i no perquè se'ns doni la raó.

Avui encara creiem que a Reus hi ha un greu problema pel que fa el respecte cap a les entitats sense ànim de lucre de la ciutat. L' Ajuntament segueix amb l'esperit repressiu que el caracteritza i les entitats seguim menyspreades i maltractades pel consistori. Una prova d'això és l'embargament que ha patit el Casal Despertaferro! de 237,15€ pel no pagament d'una multa per realitzar activitats al carrer.

A més, la falta de cartelleres és un fet evident i l'Ajuntament segueix multant a les entitats, al mateix temps que les empreses privades tenen total impúnitat a l'hora d'anunciar els seus esdeveniments a les poques cartelleres populars que hi ha.

Així doncs, des de l'Assemblea de Joves de Reus seguirem lluitant per aconseguir un canvi de model d'oci de la ciutat i que l'Ajuntament deixi de reprimir econòmicament a les entitats sense ànim de lucre de la ciutat que, al cap hi ha la fi, som els que mantenim viva la vida social de Reus.

En contra de l'actitut de l'Ajuntament de Reus i de la Guàrdia Urbana!
La lluita continua!

Assemblea de Joves de Reus.
aj_reus@hotmail.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja era hora!!

Ara seguiu foten canya!